dijous, 13 de febrer del 2014

El castell de Montclús

Aquesta vegada hem decidit fer una excursió curteta, però amb molt d'encant: hem anat al castell de Montclús, també anomenat Castell dels Moros. Els cotxes es poden deixar davant la capella de Santa Margarida, o bé a l'hípica Can Marc. Des de la capella surt un camí de terra que passa per l'hípica, on els més menuts han pogut veure els cavalls. L'hípica també és un lloc ideal per a prendre alguna coseta a les taules que hi ha al jardí, quan fa bon temps, o per dinar, ja que hi ha un restaurant on fan un menjar exquisit!
El camí travessa l'hípica i arriba al riu Tordera, que hem hagut de creuar. Depèn de l'època de l'any es pot creuar sense dificultat o bé ens hem de descalçar! Després de creuar La Tordera, hem trobat una bifurcació i hem anat pel trencant dret, i tot seguit ja ens hem trobat indicat el castell a l'esquerra.

El camí és senzill i s'endinsa en un bosc d'eucaliptus. Un cop hem arribat al castell, si volem accedir al seu interior només cal vorejar-lo per la banda esquerra. Allà trobarem les escales que ens permeten d'entrar-hi. L'indret és màgic, com també ho són les vistes, així que hem gaudit molt de la passejada.

Coneixeu la llegenda del castell? Doncs no us la podeu perdre! Res millor que explicar-la allà mateix. Així que si la voleu conèixer, només heu de clicar AQUÍ.

I aquí teniu algunes de les fotos que es van fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada